Aksaray Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0 382 217 55 47
WEB https://aksarayhem.meb.k12.tr
Adres : Pınar Mah. Bediüzzaman Bulvarı Üzeri No141 68100 AKSARAY
VİZYON : Türk Toplumunun bireylerinin refah ve mutluluğunu arttırabilmek, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip olmalarını sağlamaktır. Ülkemizdeki her yaş, eğitim, gelir, sosyal statü ve kültür düzeyindeki vatandaşlara onların ilgi, istek, yetenek ve beklentilerine yönelik mesleki, sosyal, toplumsal, ekonomik, sportif ve kültürel alanlarda gelir getirici, iş istihdamı sağlayıcı ücretsiz kurslar düzenlemek. Bu sayede kursiyerlerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi olmalarına yardımcı olan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Kültürel değerlerimize sahip çıkarak yöremiz insanlarının sosyal ve mesleki yönden gelişimini sağlayıp mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı, araştırmacı, katılımcı, paylaşan ve üretken insanlar yetiştirilen çağı yakalamış örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl eğitim uygulaması
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Pınar Mah. Bediüzzaman Bulvarı üzeri No:141 68100 AKSARAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz şehir merkezine yaklaşık olarak 1850 metre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :